Loodgieter & sanitair Brié Dirk in Limburg, Bekkevoort.

loodgieter & sanitair Dirk Brié in Tessenderlo, Limburg

Als er een lek, storing of defect is aan uw sanitaire installatie, toilet of waterleiding, moet dat natuurlijk zo snel opgelost worden. Loodgieter Brié Dirk in het Limburgse Bekkevoort staat meteen voor u klaar. Ik zorg ervoor dat de hinder beperkt blijft, zodat schimmel of vochtplekken in huis vermeden worden.

U kunt altijd een beroep op me doen voor allerlei kleine loodgieterswerken en sanitair herstellingen. Dankzij mijn jarenlange ervaring als loodgieter kan ik instaan voor een vakkundige installatie van alle sanitaire artikelen, degelijk onderhoud, en een vlotte reparatie, vernieuwing of vervanging van kranen en ander sanitair.

Ook als u een badkamerrenovatie overweegt, is Brié Dirk de aannemer voor uw totaalproject. Ik zorg voor een correcte en veilige afbraak van de oorspronkelijke badkamer, plaats dan nieuwe waterleidingen en alle kraanwerk, vernieuw de aanwezige elektriciteitsleidingen, zorg voor betegeling op vloer en wanden én installeer natuurlijk uw droombadkamer met nieuwe badkamermeubels wc, inloopdouche en/of badkuip. Ik ben uw specialist!

Problemen met uw sanitair? Een loodgieter nodig? Uw badkamer volledig laten verbouwen? 

Kies dan een ervaren en gekwalificeerde loodgieter en bel Brié Dirk op 0494 20 52 18 of stuur een mail!

Vraag een gratis offerte